Indiferent de intrare, noi avem soluţia

/AAES/RO/product-solutions/images/AAES-products-solutions-1000x435.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems are o ofertă completă pentru zona de acces, zona logistica şi caile interioare de acces ale clădirii dumneavoastră. Cuprinzând uşi industriale si uşi rapide, sisteme de andocare şi sisteme automate de intrare, aceasta mai include şi serviciile necesare pentru a le păstra eficiente.Portofoliul nostru vast oferă o gamă completă de soluţii pentru intrările şi caile dumneavoastra de acces. Create pentru a satisface nevoile dumneavoastră, ele asigură fluxul eficient de persoane şi bunuri.

Şi, cel mai important, ele asigură fluxul eficient de persoane şi bunuri cu un raport optim între costuri, calitate şi performanţă pe durata funcţionării.

Soluţii pentru uşi pietonale

Oamenii sunt motorul unei cladiri, iar modul în care ies, intră şi se deplasează în interiorul acesteia este foarte important pentru modul în care o percep. Soluţiile noastre pentru uşi vă permit să le influenţaţi experienţa, combinând siguranţa şi securitatea cu confortul şi comoditatea.

 

- Uşi glisante
- Uşi batante
- Uşi rotative
- Perdele de aer şi dispozitive de închidere pentru uşi 

 

Citiţi mai mult pe

Uşi industriale şi soluţii de andocare

Intrările industriale reprezintă mult mai mult decât uşi care se deschid şi se închid. Soluţiile noastre pentru uşi industriale şi sisteme de andocare sunt concepute pentru a menţine activitatea, direcţionând-o sau protejând-o, permiţând mărfurilor să intre sau să iasă.

 

- Uşi industriale secţionale
- Sisteme de andocare
- Uşi pliante

 

Citiţi mai mult pe

Soluţii pentru uşi rapide de înaltă performanţă

În unele locuri, nu este suficientă o simplă uşă. Soluţiile noastre pentru uşi rapide de înaltă performanţă răspund nevoilor excepţionale, furnizând o durată mare de funcţionare şi gradul perfect de viteză, siguranţă, igienă şi eficienţă energetică.

 

- Uşi rapide
- Uşi rapide pentru camere curate
- Uşi pentru protectia la liniiile automate de productie
- Uşi rapide pentru unităţi de procesare a alimentelor

 

Citiţi mai mult pe

Soluţii pentru condiţii extreme

Uşi cu ridicare pe verticală, concepute special pentru condiţii de mediu extreme şi deschideri speciale cu dimensiuni mari. Acestea rezistă la sarcini ridicate ale vântului, precum şi la medii dure - uşi de hangare, uşi pentru şantiere navale şi uşi pentru industria minieră.

 

Citiţi mai mult pe

Mentenanţă şi modernizare

Mentenanţa şi modernizarea regulata asigură funcţionarea sigură şi eficientă a echipamentelor dumneavoastră pentru a economisi energie in mod constant şi durabil. ASSA ABLOY Entrance Systems oferă o gamă completă de servicii de mentenanţă şi modernizare pentru toate produsele noastre. Citiţi mai mult pe paginile de internet ale mărcilor noastre de produse afişate mai sus.