Produsele pe care le cunoaşteţi şi în care aveţi încredere, acum sub o singură marcă

/global/scaled/1920x836x0x67x1000x435/AAES-common-files-banners-ASSA-ABLOY-article-core-1920x960.jpg

Determinați să stabilească standarde noi în ceea ce priveşte experienţa clienţilor, ASSA ABLOY Entrance Systems a decis să-şi reunească toate produsele, serviciile şi oamenii sub o singură marcă.

Pentru clienţi aceasta înseamnă că mărcile de produse Besam, Crawford, Albany şi Megadoor vor deveni ASSA ABLOY. Obiectivul este creşterea recunoaşterii şi promovării portofoliului nostru global extensiv de produse şi servicii. De asemenea, de a ne face cunoscute competenţa şi capacitatea de a echipa clădiri în totalitate cu sisteme ultramoderne de automatizare a accesului.

Individual, fiecare dintre mărcile de produse din familia ASSA ABLOY a atins un nivel de succes respectabil şi recunoaştere pe piaţă, impunând în industrie standarde noi de protecţie, securitate şi confort. Mărcile noastre Besam, Crawford, Albany şi Megadoor au fost înfiinţate în anii 60 şi 70. De-a lungul anilor au fost promovate constant împreună cu marca ASSA ABLOY, constituind o asociere naturală în domeniu.

„Pieţele se schimbă. Clienţii noştri nu au nici timpul şi nici dorinţa de a întreţine o lungă listă de furnizori, indiferent de cât de buni sunt aceştia. Astăzi ei necesită parteneri adevăraţi. Sub o singură marcă putem profita chiar şi mai bine de extinderea şi acoperirea pe care le avem. Clienţii de pe întregul glob pot să beneficieze din plin de avantajele oferite de o sursă unică pentru întreg necesarul de sisteme de automatizare a accesului" spune Juan Vargues, Executive Vice President ASSA ABLOY şi President & CEO ASSA ABLOY Entrance Systems.

Oferta şi oamenii noştri rămân la fel, sub acoperirea unei mărci unice pentru toate soluţiile de acces.