Gândește la scară mare. Gândește Megadoor.

Uşile Megadoors pot fi construite la dimensiuni nelimitate

Căutaţi produse Megadoor?

Aţi venit la locul potrivit.

Marca Megadoor este parte din oferta ASSA ABLOY Entrance Systems de ceva timp şi aici veţi găsi uşile verticale din material textil pe care le căutaţi, indiferent dacă este vorba despre hangare de aviaţie, şantiere navale, minerit or sau alte deschideri de dimensiuni mari.

Dacă aveţi cerinţe de acces speciale, o soluţie Megadoor de la ASSA ABLOY vă va ajuta. Răspunzând numeroaselor cerinţe de dimensiuni şi deschideri, oferă arhitecţilor şi inginerilor flexibilitatea de a realiza structuri într-adevăr funcţionale, care să-i satisfacă pe utilizatorii finali. Noi vă susţinem pe întregul parcurs, de la proiectare până la construcţia finită.

Uşi de hangare

Uşile de hangare cu deschideri mari şi deseori foarte late necesare pentru aeronave pot consta dintr-o singură foaie de uşă sau un sistem multiplu şi pot fi aproape nelimitate ca mărime.

Uşi pentru şantiere navale

Uşile pentru şantiere navale, cu funcţionare sigură, sustenabilă şi eficientă, constituie o barieră durabilă împotriva condiţiilor de climă din zonele de coastă, cu vânturi puternice şi acţiune corozivă.

Uşi pentru minerit şi industria grea

Garantează acces sigur pentru autocamioanele gigantice din industria mineritului.

Uşi pentru macarale

În formă de T, pentru a corespunde formei macaralelor pe şine şi foi multiple pentru o funcţionare rapidă şi fiabilă, cu un consum energetic foarte eficient.

Avantajele oferite de Megadoor ASSA ABLOY

ASSA ABLOY Entrance Systems oferă numeroase avantaje, toate în scopul de a vă mări eficienţa şi productivitatea. Organizaţia noastră la nivel mondial vă stă întotdeauna la dispoziţie – de la proiectare iniţială şi realizare, de-a lungul întregii durate de viaţă a uşii.

Moştenirea noastră

Prima uşă verticală din material textil Megadoor a fost produsă în 1973 ca uşă de cuptor pentru industria forestieră, domeniu în care erau necesare în mod special uşi foarte mari, cu o izolare bună. În plus faţă de uşile care îndeplineau cerinţele de dimensiuni, izolare şi deschidere rapidă, în 1977 Megadoor a început să livreze şi uşi mari cu panouri diferite. Firma s-a extins rapid şi în alte sectoare cu cerinţe de acces excepţionale, cum sunt aviaţia, şantierele navale, mineritul, prelucrarea deşeurilor şi reciclarea.

Cardo, firma mamă pentru Megadoor şi Crawford, a fost achiziţionată în 2012 de grupul ASSA ABLOY. Determinată să impună standarde noi în ceea ce priveşte experienţa clienţilor, firma ASSA ABLOY Entrance Systems a decis să-şi reunească toate produsele, serviciile şi oamenii sub o singură marcă. Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă că am achiziţionat expertiză şi experienţă şi oferim în continuare uşi verticale din material textil Megadoor, precum şi uşi industriale şi echipamente pentru rampe de încărcare. Pentru a veni în completarea uşilor Megadoor oferim şi o gamă largă de uşi pietonale automate şi uşi de înaltă performanţă, precum şi service.