Căutați produse și servicii Crawford?

În acest caz ați venit la locul potrivit.

Toate produsele și serviciile pe care le cunoașteți și în care aveți încredere pentru ușile industriale și echipamentele de încărcare sunt oferite acum de marca ASSA ABLOY, inclusiv ușile secționale cu deschidere verticală, echipamentele de încărcare, ușile pliante și ușile rapide.

Uși secționale cu deschidere verticală

Atractive și ușor de manipulat, vitrate sau cu panouri, din oțel sau din aluminiu, ușile secționale cu deschidere verticală reprezintă o soluție durabilă și etanșă în domeniul industrial. Culisând vertical și sub plafon, oferă o exploatare maximă a spațiului din zona de deschidere.

Echipamente de încărcare

Echipamentele de încărcare sunt un element-cheie pentru manipularea sigură și eficientă a mărfurilor. Egalizatoarele, obturatoarele, terminalele de încărcare și alte accesorii fac operațiile de încărcare-descărcare mai confortabile și mai sustenabile.

Uși din material textil cu ridicare verticală

O concepție unică de stivuire verticală pentru deschideri mari ale ușilor și medii solicitante. În ciuda dimensiunilor, rezistă atât la încărcarea din vânt, cât și la alte condiții meteorologice extreme.

Uși rapide

Ușile rapide asigură traficul uniform, controlul accesului și separarea zonelor de climat, atât în aplicații cu trafic intens de interior, cât și de exterior. Viteza ridicată, etanșarea bună și funcțiile de siguranță intuitive contribuie la îmbunătățirea eficienței în orice obiectiv.

Uși pliante

Ușile pliante sunt ideale în situațiile în care spațiul din jurul deschiderii este limitat, reducând la minimum spațiul de sub plafon necesar în interiorul clădirii. Numărul redus de componente mobile asigură o fiabilitate ridicată.

Partenerul dumneavoastră dedicat

În calitate de partener dedicat pentru soluțiile de control al accesului vă susținem pe întregul drum – de la proiectare și instalare până la modernizare și service – asigurând circulația neîntreruptă a persoanelor, mărfurilor și vehiculelor.

Colaborarea cu ASSA ABLOY Entrance Systems vă oferă o multitudine de avantaje. Cu noi beneficiați de puterea unui furnizor global, combinată cu convenabilitatea și sprijinul oferite de serviciul nostru de asistență local.

Moștenirea noastră

Crawford a început în anii 1950 cu uși de garaje şi apoi s-a extins în domeniul industrial. În 1966 a fost livrată în Suedia prima ușă secțională verticală industrială, după care Crawford a început să se specializeze în echipamente pentru rampe de încărcare, uși pliante şi uși rapide.

Cardo, firma mamă pentru Crawford și Megadoor, a fost achiziționată de grupul ASSA ABLOY în 2011. Determinată să impună standarde noi în ceea ce privește experiența clienților, firma ASSA ABLOY Entrance Systems a decis să-şi reunească toate produsele și serviciile sub o singură marcă. Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă că am achiziționat expertiză şi experiență şi oferim în continuare uși industriale şi echipamente pentru rampe de încărcare, precum şi uși verticale din material textil Megadoor de calitate superioară. Pentru a veni în completarea ușilor industriale oferim şi o gamă largă de uși pietonale automate şi uși de înaltă performanță, precum şi service.