Căutați produse și servicii Besam?

În acest caz ați venit la locul potrivit.

Toate produsele și serviciile pe care le cunoașteți și în care aveți încredere pentru căile de acces pietonal automatizate sunt oferite acum de marca ASSA ABLOY, inclusiv ușile glisante, ușile pivotante și ușile turnante.

Uși glisante

Ușile glisante oferă deschideri simple sau duble, printr-o varietate de stiluri și configurații. Sigure și ușor de utilizat, sunt adecvate pentru orice cale de acces, de la simpla deschidere și închidere până la asigurarea unei etanșeități ermetice.

Uși pivotante

Ușile pivotante ocupă un spațiu minim, cu o lățime de deschidere maximă. Dispozitivele de acționare sunt ideale atât pentru instalații noi cât și pentru reechipare, iar deschiderea manuală este simplă dacă este necesară pentru convenabilitate sau securitate.

Uși turnante

Ușile turnante sunt ideale în situațiile în care controlul climatului este prioritar. Disponibile în modele cu două, trei sau patru aripi, ghidează fluxul de trafic, oferind în același timp o separare superioară a mediilor intern și extern.

Partenerul dumneavoastră dedicat

În calitate de partener dedicat pentru soluțiile de control al accesului vă susținem pe întregul drum – de la proiectare și instalare până la modernizare și service – asigurând circulația neîntreruptă a persoanelor, mărfurilor și vehiculelor.

Colaborarea cu ASSA ABLOY Entrance Systems vă oferă o multitudine de avantaje. Cu noi beneficiați de puterea unui furnizor global, combinată cu convenabilitatea și sprijinul oferite de serviciul nostru de asistență local.

Moștenirea noastră

Firma Besam a fost înființată în 1962, începând cu producția de uși automate pentru domeniul sănătății. În 1970 sortimentul de produse a fost extins cu gama de uși glisante, iar în 1985 cu ușile pivotante. Deoarece necesarul de uși automate din domenii cum sunt transporturile şi comerțul cu amănuntul a crescut, Besam s-a extins pe mai multe piețe din lume.

Besam a fost achiziționată de ASSA ABLOY în 2002. Determinată să impună standarde noi în ceea ce privește experiența clienților, firma ASSA ABLOY Entrance Systems a decis să-şi reunească toate produsele și serviciile sub o singură marcă. Pentru dumneavoastră aceasta înseamnă că am achiziționat expertiză şi experiență, oferind în continuare uși pietonale automate de calitate superioară. Pentru a veni în completarea ușilor automate, oferim şi o gamă largă de uși industriale, comerciale, de înaltă performanță și de uși Megadoor din material textil cu deschidere verticală, precum și echipamente de încărcare și service.