Căutați produse și servicii pentru sistemele de uși Albany?

În acest caz ați venit la locul potrivit.

Toate produsele și serviciile pe care le cunoașteți și în care aveți încredere pentru căile de acces de înaltă performanță sunt oferite acum de marca ASSA ABLOY, inclusiv ușile pentru camerele cu atmosferă controlată, ușile pentru unitățile de producție, ușile de protecție pentru echipamente și ușile pentru industria grea.

Uși de interior

Ușile rapide de interior sunt ideale pentru situațiile în care este necesară o deschidere frecventă cu menținerea separării zonelor interne critice. Vitezele mari și sistemele de siguranță avansate, combinate cu etanșarea ridicată și rezistența la presiune, susțin controlul mediilor și îmbunătățirea operațiilor.

Uși de exterior

Ușile rapide de exterior combină funcționarea rapidă cu etanșarea ridicată și durabilitatea. Ușile rapide din material textil, din metal și din cauciuc oferă eficiență, flexibilitate și securitate optime, pentru o gamă largă de aplicații în care este necesară o deschidere frecventă.

Uși de protecție pentru echipamente

Ușile de protecție pentru echipamente sunt uși de siguranță cu cicluri de deschidere și de închidere rapide, care contribuie la creșterea productivității proceselor automate și a liniilor de producție. Dotate cu fotocelule și întrerupătoare de siguranță, oferă o protecție maximă.

Uși pentru camere frigorifice

Uși de înaltă performanță izolante, care protejează lanțul frigorific în aplicații de refrigerare și congelare cu trafic intens. Având capacitatea de a se deschide și închide rapid, împiedică formarea curenților de aer și a umidității, reducând în același timp și costurile energetice.

Uși pentru unitățile de procesare a produselor alimentare

Uși de înaltă performanță pentru unitățile de procesare a produselor alimentare, de trecere și de izolare a zonelor igienizate, care protejează produsele alimentare împotriva contaminării. Viteza mare de deschidere ajută la menținerea unei temperaturi constante, iar suprafața netedă asigură o curățare ușoară.

Uși pentru camere cu atmosferă controlată

Ușile de înaltă performanță pentru camere cu atmosferă controlată au suprafețe care pot fi dezinfectate ușor și îndeplinesc cele mai stringente cerințe de igienă. Deschiderea și închiderea rapide, precum și etanșarea ridicată, reduc la minimum răspândirea particulelor prin aer și riscul de contaminare.

Uși pentru industria grea

Durabile, fiabile și cu întreținere redusă, aceste uși de înaltă performanță îndeplinesc cerințele stricte din industria grea. Ele rezistă în condiții solicitante și corozive și asigură o etanșare aproape totală, blocând mirosurile și praful.

Uși pentru manipularea materialelor

Ușile de înaltă performanță pentru manipularea materialelor separă procesele, spațiile de depozitare și benzile transportoare într-un mod eficient din punct de vedere energetic. În timp ce permit circulația sigură și rapidă a materialelor, previn formarea curenților de aer și reduc zgomotul.

Partenerul dumneavoastră dedicat

În calitate de partener dedicat pentru soluțiile de control al accesului vă susținem pe întregul drum – de la proiectare și instalare până la modernizare și service – asigurând circulația neîntreruptă a persoanelor, mărfurilor și vehiculelor.

Colaborarea cu ASSA ABLOY Entrance Systems vă oferă o multitudine de avantaje. Cu noi beneficiați de puterea unui furnizor global, combinată cu convenabilitatea și sprijinul oferite de serviciul nostru de asistență local.

Moștenirea noastră

Nomafa, devenită ulterior Albany Door Systems, a inventat și a pionierat ușile de înaltă performanță, de asemenea a inventat ușa rulantă de mare viteză din material textil în Suedia, în 1968. Compania s-a extins pe plan internațional şi a început să livreze uși pentru domenii diverse, în care sunt avantajoase deschiderea şi închiderea rapide, cum sunt producția, mineritul şi camerele cu atmosferă controlată.

În 2012 Albany a fost achiziționată de grupul ASSA ABLOY. Determinată să impună standarde noi în ceea ce privește experiența clienților, firma ASSA ABLOY Entrance Systems a decis să-şi reunească toate produsele și serviciile sub o singură marcă. Pentru dumneavoastră aceasta înseamnă că am achiziționat expertiză şi experiență, oferind în continuare uși de înaltă performanță Albany. Pentru a veni în completarea ușilor de înaltă performanță, oferim şi o gamă largă de uși automate pietonale, industriale, uși Megadoor din material textil cu deschidere verticală, precum și echipamente de încărcare și service.