Megadoor face parte din ASSA ABLOY Entrance Systems

Căutaţi produse Megadoor? Aţi venit la locul potrivit. Marca Megadoor este parte din ASSA ABLOY Entrance Systems de ceva timp şi aici veţi găsi uşile verticale din material textil pe care le căutaţi, indiferent dacă este vorba despre hangare de aviaţie, şantiere navale, minerit or sau alte deschideri de dimensiuni mari.

Prima uşă verticală din material textil Megadoor a fost produsă în 1973 ca uşă de cuptor pentru industria forestieră, domeniu în care erau necesare în mod special uşi foarte mari, cu o izolare bună. În plus faţă de uşile care îndeplineau cerinţele de dimensiuni, izolare şi deschidere rapidă, în 1977 Megadoor a început să livreze şi uşi mari cu panouri diferite. Firma s-a extins rapid şi în alte sectoare cu cerinţe de acces excepţionale, cum sunt aviaţia, şantierele navale, mineritul, prelucrarea deşeurilor şi reciclarea.

În 2012 ASSA ABLOY a achiziţionat Cardo, firma mamă pentru Crawford şi Megadoor, acestea fiind acum mărci noi de produse deţinute de ASSA ABLOY Entrance Systems. Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă că am achiziţionat expertiză şi experienţă şi oferim în continuare uşi verticale din material textil Megadoor, precum şi uşi industriale şi echipamente pentru rampe de încărcare Crawford de calitate superioară. Pentru a veni în completarea uşilor pentru hangare oferim şi o gamă largă de uşi pietonale automate şi uşi de înaltă performanţă, precum şi service de la mărcile de top Besam şi Albany.

Aflaţi mai multe şi găsiţi categoria de produse căutate mai jos.