Crawford face parte din ASSA ABLOY Entrance Systems

Căutaţi produse Crawford? Aţi venit la locul potrivit. Marca Crawford este parte din ASSA ABLOY Entrance Systems de ceva timp şi aici veţi găsi uşile industriale pe care le căutaţi, indiferent dacă este vorba despre uşi secţionale verticale, uşi pliante, uşi verticale din material textil, uşi de înaltă performanţă echipamente şi accesorii pentru rampe de încărcare.

Crawford a început în anii 1950 cu uşi de garaje şi apoi s-a extins în domeniul industrial. În 1966 a fost livrată în Suedia prima uşă secţională verticală industrială, după care Crawford a început să se specializeze în echipamente pentru rampe de încărcare, uşi pliante şi uşi rapide de înaltă performanţă.

În 2011 ASSA ABLOY a achiziţionat Cardo, firma mamă pentru Crawford şi Megadoor, acestea fiind acum mărci noi de produse deţinute de ASSA ABLOY Entrance Systems. Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă că am achiziţionat expertiză şi experienţă şi oferim în continuare uşi industriale Crawford şi echipamente pentru rampe de încărcare, precum şi uşi verticale din material textil Megadoor de calitate superioară. Pentru a veni în completarea uşilor industriale oferim şi o gamă largă de uşi pietonale automateşi uşi de înaltă performanţă, precum şi service de la mărcile de produse de top Besam şi Albany.

Aflaţi mai multe şi găsiţi categoria de produse căutate mai jos.