Besam face parte din ASSA ABLOY Entrance Systems

Căutaţi produse Besam? Aţi venit la locul potrivit. Marca Besam este parte din ASSA ABLOY Entrance Systems de ceva timp şi aici veţi găsi sistemele de acces pietonal automate pe care le căutaţi, indiferent dacă este vorba despre uşi glisante, batante sau pivotante.

Firma Besam a fost înfiinţată în 1962, începând cu producţia de uşi automate pentru domeniul sănătăţii. În 1970 sortimentul de produse a fost extins cu soluţii de uşi glisante şi în 1985 cu uşile pivotante. Deoarece necesarul de uşi automate din domenii cum sunt transporturile şi comerţul cu amănuntul a crescut, Besam s-a extins pe mai multe pieţe din lume.

Firma Besam a fost achiziţionată de ASSA ABLOY în 2002 şi acum este o marcă de produse deţinută de ASSA ABLOY Entrance Systems. Pentru dumneavoastră nu există nicio diferenţă, noi am achiziţionat expertiză şi experienţă, oferind în continuare uşi pietonale automate Besam de calitate superioară. Pentru a veni în completarea uşilor automate oferim şi o gamă largă de uşi industriale, de înaltă performanţă şi pentru hangare, precum şi echipamente pentru rampele de încărcare şi service de la mărcile de produse de top Crawford, Albany şi Megadoor.

Aflaţi mai multe şi găsiţi categoria de produse căutate mai jos.