Albany face parte din ASSA ABLOY Entrance Systems

Căutaţi produse Albany? Aţi venit la locul potrivit. Marca Albany este parte din ASSA ABLOY Entrance Systems de ceva timp şi aici veţi găsi uşile de înaltă performanţă pe care le căutaţi, indiferent dacă este vorba despre uşi pentru încăperi cu atmosferă controlată, unităţi de producţie, protecţie a utilajelor sau industria grea.

Albany a pionierat uşile de înaltă performanţă şi a inventat uşa rulantă de mare viteză din material textil în Suedia, în 1968. Firma s-a extins pe plan internaţional şi a început să livreze uşi pentru un număr de domenii în care erau necesare deschiderea şi închiderea rapide, cum sunt producţia, mineritul şi încăperile cu atmosferă controlată.

Firma Albany a fost achiziţionată de ASSA ABLOY în 2012 şi acum este o marcă de produse deţinută de ASSA ABLOY Entrance Systems. Pentru dumneavoastră aceasta înseamnă că am achiziţionat expertiză şi experienţă, oferind în continuare uşi de înaltă performanţă Albany. Pentru a veni în completarea uşilor de înaltă performanţă oferim şi o gamă largă de uşi pietonale, industriale şi verticale din material textil automate, precum şi echipamente pentru rampe de încărcare şi service de la mărcile de produse de top Besam, Crawford şi Megadoor.

Aflaţi mai multe şi găsiţi categoria de produse căutate mai jos.