Bine aţi venit la ASSA ABLOY Entrance Systems – Un punct de intrare pentru toate nevoile dumneavoastră

/AAES/RO/about-us/images/AAES-aboutus-1000x435.jpg

Intrările care funcţionează bine sunt o condiţie obligatorie pentru orice afacere de succes. La fel sunt şi relaţiile care funcţionează bine. Produsele, soluţiile şi cunoştinţele combinate ale ASSA ABLOY Entrance Systems creează un partener puternic pentru fiecare aspect al intrărilor automatizate

ASSA ABLOY Entrance Systems este cel mai complet furnizor de soluţii de automatizare a intrărilor la nivel mondial. Având o abordare holistică a fluxului de persoane, mărfuri şi vehicule, noi creăm soluţii pentru cel mai bun echilibru posibil al costurilor, calităţii şi al duratei de funcţionare.

În prezent, am obţinut un portofoliu puternic de mărci internaţionale la un singur furnizor, păstrând experienţa fiecăreia. Besam, Crawford, Megadoor şi Albany sunt mărci care sunt lideri de piaţă de zeci de ani în domeniile proprii, având un istoric puternic de soluţii demonstrate şi un extraordinar know-how în ceea ce priveşte soluţiile de service.

Soluţiile noastre formează o ofertă completă pentru intrarea, zona logistica şi caile interioare de acces ale clădirii dumneavoastră. Abordarea noastră combinată înseamnă că înţelegem toate provocările cărora trebuie să le faceţi faţă şi ne permite să vă furnizăm cea mai bună soluţie pentru toate nevoile dumneavoastră în ceea ce priveşte intrările.

ASSA ABLOY Entrance Systems este o divizie a ASSA ABLOY, liderul mondial în domeniul soluţiilor de deschidere a uşilor.