Powering doors. Empowering people.

Noi vă susţinem pentru un flux eficient al mărfurilor şi persoanelor, prin avantajele oferite de soluţiile de acces automatizate pentru orice tip de clădiri. Soluţii care vă fac să vă simţiţi în siguranţă în fiecare zi, pentru a trăi într-o lume mai deschisă.

Soluţii complete de acces

ASSA ABLOY Entrance Systems ca furnizor de sisteme automate pentru acces, ofera soluții complete pentru căile interioare și zona logistică a clădirii dumneavoastră. Cu o abordare holistică a fluxului de persoane, bunuri şi vehicule, noi creăm soluţii pentru intrări automatizate sigure, convenabile, protejate şi solide  - cu un raport optim între cost, calitate şi performanţă pe toata durata funcţionării.

Citiţi mai mult despre produsele şi soluţiile noastre pentru afacerea dumneavoastră

Soluţii pentru uşi pietonale

Soluţia corectă pentru cladirea dumneavoastră, combinând siguranţa şi protecţia cu eficienţa şi comoditatea - uşi glisante, uşi batante şi uşi rotative

Uşi industriale şi soluţii de andocare

Elemente cheie ale fluxului afacerii dumneavoastră, soluţiile noastre vă ajută să transportaţi şi să protejaţi bunurile, precum şi pe oamenii care le manipulează  – uşi secţionale industriale, uşi pliante, solutii şi sisteme de andocare complete.

Soluţii pentru uşi rapide de înaltă performanţă

Uşile rapide tip rulou îndeplinesc cele mai exigente condiţii şi acoperă întreaga gamă de nevoi specializate; viteză, rezistenţă, igienă şi eficienţă - uşi cu deschidere rapidă cu cortina flexibila din PVC, sau usi rapide tip rulou metalic izolat, uşi pentru camere curate, uşi pentru protecţia la liniile automate de productie şi uşi pentru unităţi de procesare a alimentelor

Soluţii pentru condiţii extreme

Uşi cu ridicare pe verticală, concepute special pentru condiţii de mediu extreme şi deschideri speciale cu dimensiuni mari. Acestea rezistă la sarcini ridicate ale vântului, precum şi la medii dure - uşi de hangare, uşi pentru şantiere navale şi uşi pentru industria minieră.

Mentenanţă şi modernizare

Programele noastre de mentenanţă şi serviciile vaste de modernizare acoperă toate tipurile de uşi pietonale şi industriale, usi rapide şi sisteme de andocare, indiferent de marca acestora. Echipa noastră excepţională de experţi vă stă la dispoziţie.